Utrikes

Utrikes - Utvalda destinationer

Att boka konferensresor utomlands blir mer och mer populärt. Anledningarna är oftast sol, värme och miljöombyte samt att prislappen inte behöver bli större än en konferens inom Sveriges gränser. Vi har sedan länge anordnat konferenser utomlands och nedan listar vi våra fem favoriter bland populära resmål. Vill ni uppleva riktig storstadspuls kan vi varmt rekommendera städernas stad – New York. Om ni vill genomföra er konferens eller kongress på en lite mer naturskön plats, prova gärna uppstickaren Reykjavik och Island. Boka din konferens utomlands genom Akademikerresor redan idag.


Gör en gruppförfrågan här

Berlin

Berlin sätter trender. Oavsett om det handlar om museer eller gallerier, gastronomi eller underhållning, musik eller mode finns det alltid något nytt att uppleva i den tyska huvudstaden
Läs mer

Wien

Den österrikiska huvudstaden är väl känd för sina musikaliska och kulturella sevärdheter i konserthus, klubbar, barer, museer och teatrar - från Gyllene salen i Musikverein till det hyllade Konsthistoriska museet och Wien-operan.
Läs mer

New York

I staden som aldrig sover finns ett enormt utbud på kultur, shopping och sevärdheter. Frihetsgudinnan, Empire state building, Central Park, Broadway, shopping på 5th Avenue, nattlivet, Times square, nya inneställen i Brooklyn, hockey i Madison Square Garden. Listan är lång!
Läs mer

Island

Island, elden och isens land har blivit en destination att räkna med. Här finns allt man kan tänka sig för en fartfylld och rolig konferensresa.
Läs mer

Bryssel

Bryssel bjuder på en härlig blandning av kultur, mat, dryck, politik och traditioner! Som en av de vackraste europeiska huvudstäderna kan Bryssel stoltsera med både en spännande historia och ett livfullt modernt samhälle med EU och NATO som huvudsäte.
Läs mer

Österrike - Skidor

I Saalbach hittar du ett av de mest ”relaxed” skidområdet i hela Österrike! Perfekt konferensdestination då det finns backar för skidåkare på alla nivåer på ett 270 km stort område!
Läs mer

Budapest

Budapest är en av Europas mest välbevarade kulturella skatter och har blivit en av de hetaste konferensdestinationerna i Europa. Kort flygtid, bra väder året runt och ett stort utbud av sevärdheter, shopping och restauranger.


Läs mer

Belgrad

Belgrad, Beograd, Belgrade, Den vita staden. Staden vid Donaus och Savas stränder har haft många namn såsom många andra städer. Men Belgrad skiljer sig markant på det sätt att den har raserat och tagit sig upp till ytan, gång efter gång. Här har bysantiner, ungrare, turkar, romare och andra gästspelat, vilket känns och syns.


Läs mer

Kapstaden

Har du väl besökt Kapstaden vill du resa tillbaka om och om igen! Konferensresemålet med extra allt! Det vackra läget mellan de två haven Indiska oceanen och Atlanten har bidragit till en mångkulturell stad med en enastående utsikt från Taffelberget.
Läs mer

Läs mer och inspireras av våra utvalda destinationer här nedan eller kontakta oss direkt så hjälper vi dig att ta fram ett eller flera förslag på resmål som passar just era önskningar och behov.

BOKA DIREKT