TRÄNINGSRESOR 2018

GRUPPRESA - TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL 7-11 NOVEMBER 2018

Följ med på Akademikerresors träningsresa till ett soligt Portugal!

Vi bor vid stranden i Cascais/Estoril som har ett behagligt klimat året runt och ligger bara ett stenkast till huvudstaden Lissabon med massor att uppleva!

På programmet står utomhusträning på den härliga sandstranden med vår medföljande PT. Alla kan delta oavsett träningsvana och utöver träningsprogrammet har du även möjlighet att boka flera individuella PT-pass och massagebehandlingar.

Boendet på träningsresan

Vi bor på Hotel Londres som ligger i Cascais/Estoril, Lissabons riviera. Hotellet som är mycket omtyckt ägs av svensken Torbjörn och har ett strandnära läge med egen trädgård, utomhuspool, nyrenoverade hotellrum med balkong, restaurang, bar och Wifi i alla utrymmen.

Vårt reseerbjudande

I träningsresan ingår direktflyg från Stockholm-Arlanda, transfer, boende med halvpension, gruppträningspass, goodiebag och träningströja. Lena och Liselotte från Akademikerresor är också med under hela resan.

Erbjudande: 7995 sek/person med del i dubbelrum

Enkelrumstillägg: 2000 sek


Gör din bokning

Ordna egna gruppresor som företag


Arbetar du som Personlig tränare (PT), hälso- och kostrådgivare, yogainstruktör eller liknande inom träning och hälsa. Varför inte ordna en egen skräddarsydd gruppresa för dina kunder? Vi hjälper dig att skräddarsy hela programmet och du står själv för innehållet. Som företag kan också du också ordna egna gruppresor, t ex hålla i utbildningar, certifieringar eller ordna resor i samband med mässor, egna intressen etc. Men även ordna:

- konferensresa

- utbildning/coaching/personlig utveckling

- träningsresa

- bootcamps inom alla möjliga områden inte bara träning

- mat, dryck, inredning, sport, vandring

- stil/färganalys/, karriärcoaching

Kontakta oss - att ordna en egen gruppresa är lätt om du arbetar med en professionell affärsresebyrå.

BOKA DIREKT