TRÄNINGSRESOR 2018

GRUPPRESA - TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL 7-11 NOVEMBER 2018

Följ med på Akademikerresors träningsresa till ett soligt Portugal!

Vi bor vid stranden i Cascais/Estoril som har ett behagligt klimat året runt och ligger bara ett stenkast till huvudstaden Lissabon med massor att uppleva!

På programmet står utomhusträning på den härliga sandstranden med vår egen PT Mattias. Alla kan delta oavsett träningsvana och utöver träningsprogrammet har du även chans att boka flera individuella PT-pass med Mattias och massagebehandlingar av medföljande naprapatstuderande Ewa.

Boendet på träningsresan

Vi bor på Hotel Londres som ligger i Cascais/Estoril, Lissabons riviera. Hotellet som är mycket omtyckt ägs av svensken Torbjörn och har ett strandnära läge med egen trädgård, utomhuspool, nyrenoverade hotellrum med balkong, restaurang, bar och Wifi i alla utrymmen.

Vårt reseerbjudande

I träningsresan till Portugal 7-11 november ingår direktflyg tur och retur från Arlanda med prel flygtid onsdag kväll 19.00 , busstransfer, boende Hotel Londres i Cascais/Estoril, måltider (4 frukostbuffet, 3 middagar inkl. dryck), Gruppträningspass med vår medföljande PT Mattias, goodiebag och träningströja. Lena och Liselotte från Akademikerresor är också med under hela resan.

Erbjudande: 7995 sek/person med del i dubbelrum

Enkelrumstillägg: 2000 sek

Betalningsinfo: Anmälningsavgiften 1500 sek/person som är bindande betalas inom 10 dagar från bokningen och är inte återbetalningsbar. Slutbetalning senast 7 september. Begränsat antal platser.


Gör din bokning
BOKA DIREKT