TRÄNINGSRESOR 2018

TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL 7-11 NOVEMBER 2018

Följ med på Akademikerresors träningsresa

Följ med på vår träningsresa till Portugal där vi varvar träning med föreläsningar. Vi riktar oss främst till kvinnor i olika åldrar - allt från nybörjare till vältränade. Upplägget är enkelt och program och träning anpassas helt till varje individs förutsättningar, behov och mål. Vi reser i en liten grupp (max 20 pers) för att det ska bli så personligt som möjligt.

Vi bor vid stranden i Cascais/Estoril som har ett behagligt klimat året runt och ligger bara ett stenkast till huvudstaden Lissabon med massor att uppleva!

På programmet står utomhusträning på den härliga sandstranden med vår medföljande PT Mattias Mägiste parallellt med föreläsningar inom kost- och hälsa med vår föreläsare Ewa Meurk från Elitista.

Alla kan delta oavsett träningsvana och utöver träningsprogrammet har du även möjlighet att boka flera individuella PT-pass och massagebehandlingar.

Boendet på träningsresan

Vi bor på Hotel Londres som ligger i Cascais/Estoril, Lissabons riviera. Hotellet som är mycket omtyckt och svenskägt har ett strandnära läge med egen trädgård, utomhuspool, nyrenoverade hotellrum med balkong, restaurang, bar och wifi i alla utrymmen.

Vårt reseerbjudande

I träningsresan ingår direktflyg från Stockholm-Arlanda, transfer, boende med halvpension, gruppträningspass, föreläsningar, social samvaro, goodiebag och träningströja. Representanter från Akademikerresor är också med under hela resan.

Erbjudande: 7 995 SEK/person med del i dubbelrum

Enkelrumstillägg: 2 000 SEK/person


Läs mer om programmet

Gör din bokning

Vi hjälper dig att arrangera egna grupp- och träningsresor


För gym, idrottsklubbar, föreningar, yogastudios, Personliga tränare, hälso- och kostrådgivare, yogainstruktör eller liknande inom träning och hälsa

Vill du ordna en egen skräddarsydd gruppresa för kunder, medlemmar etc? Vi vet att många vill ordna egna tränings- eller hälsoresa men känner att tanken på att styra upp det med flyg, hotell och ta emot bokningar och betalningar gör det hela övermäktigt.

Det är här vi som resebyrå kommer in bilden och hjälper dig att skräddarsy hela programmet och du bidrar själv med idéer och program. Tillsammans skapar vi därefter din skräddarsydda resa.
Vi hjälper er med allt från att hitta den perfekta platsen och hotellet, ett bra flyg, rätt typ av mat och om med aktiviteter på plats. Vi kan även ta emot bokningar och betalningar. Kort sagt så hjälper vi dig att skapa den perfekta resan för dig och dina medlemmar och kunder så att ni kan fokusera på det roliga på plats – programmet och träningen!

Som företag kan också du också ordna egna gruppresor, t ex hålla i utbildningar, certifieringar eller ordna resor i samband med mässor, egna intressen etc. Men vi kan även ordna resor inom:

- konferensresa

- utbildning/coaching/personlig utveckling

- träningsresa

- bootcamps inom alla möjliga områden inte bara träning

- mat, dryck, kostrådgivning, inredning, sport, vandring

- stil/färganalys/, karriärcoaching

Kontakta oss - att ordna en egen gruppresa är lätt om du arbetar med en professionell affärsresebyrå.

BOKA DIREKT