Om oss

Om Akademikerresor

Akademikerresor bildades 1991 efter att tre idéburna organisationer diskuterat hur resekostnaderna kunde sänkas i respektive organisation. Sedan januari 2019 ägs Akademikerresor av Big Travel Sweden AB

Sedan dess är Akademikerresor en resebyrå med syfte att underlätta reseplaneringen och bokningsprocessen när du ska resa i tjänsten. Vi använder både våra och dina resurser sparsamt, bokar de bästa resealternativen utifrån dina krav och önskningar samt ger förslag på hur ditt resande kan göras kortare, snabbare och smartare.

Kunskap är vår styrka

Vår styrka är vår kunskap om våra kunders vardag. Chansen är stor att den som tar emot din reseförfrågan hos oss redan vet var, när och varför du ska resa dit du ska.

Vi vet även att tuffa förhandlingar och intensiva möten inte brukar ta hänsyn till bokade avresetider. Därför finns vi alltid bara ett samtal bort, oavsett vilken tid på dygnet du än behöver oss om du behöver justera dina resplaner. Vi har över 20 års erfarenhet av att ta våra kunder till den plats de ska i tid och samtidigt göra det problemfritt, regelrätt och bekvämt.

 

Lära känna oss närmare


Du kanske redan känner igen våra röster när vi pratar i telefon, men om du vill få ett ansikte till våra stämmor kan du läsa mer om oss här nedan.

Välkommen till oss på Akademikerresor!


Kristina Ryd

Resekonsult


Personliga intressen
Resor, familjen, träning och laga goda middagar.

Branscherfarenhet
Började med privatreseförsäljning 1977 i Väst-Berlin, därefter affärsresebyråer i Stockholm samt hotellbranschen.

Personligt restips
Åker gärna till Berlin och äter en god lunch på det berömda varuhuset KaDeWe.

Bästa tips för en problemfri resa
Kontrollera dina resehandlingar i god tid. Titta även på din resväg från flygplatsen till hotellet så att du kan ta dig dit på enklaste och bästa sätt.

Bästa resminne
En rundresa i Kina.

Personlig drömresa
Australien och Nya Zeeland.

Jag heter Kristina Ryd, och jag är resekonsult här på Akademikerresor.

BOKA DIREKT