Inrikes – Nordic Choice Hotels

Inrikes – Nordic Choice Hotels

Skandinaviens största hotellkedja med över 170 hotell.  I Nordic Choice Hotels ingår sex olika varumärken som erbjuder boende och, i de flesta fall, även mötesmöjligheter.

Clarion Hotels: Internationella fullservicehotell som lever upp till våra gästers önskan om moderna och levenade mötesplatser i city eller vid flygplatser.
Quality Hotels: Attraktiva fullservicehotell som är utmärkta för logi samt konferenser, möten och kurser. I mindre och mellanstora städer finns hotellen i city, medan de i större städer ligger lättillgängliga i utkanten.
Comfort Hotels: Hotell som oftast ligger i city som blir basen för tjänsteresan eller storstadsweekend. Förnuftiga priser på hotell i citylägen.
Quality Resort: Resorthotellen är en upplevelse i sig själva, med en mångfald av aktiviteter, attraktioner och välbefinnande – dessutom ligger de i närheten av attraktiva resmål.
Nordic Hotels & Resort: Unika hotell med stark personlig prägel och karaktär. I Stockholm finns Nordic Sea Hotel och Nordic Light Hotel, Yasuragi Hasselbaden, och Aronsborgs Konferenshotell. Copperhill Mountain Lodge i Åre. Selma Spa+ i Sunne. Stenungsbaden Yacht Club i Stenungsund.

Nordic Choice Hotel 1
Nordic Choice Hotel 2
Nordic Choice Hotel 3
BOKA DIREKT