Gruppresa & Konferensresa

Gruppresa & Konferensresa

Att boka sin gruppresa eller konferensresa ska vara smidigt, enkelt och bekvämt. Dessa resor är ett utmärkt sätt att förbättra både interna och externa relationer mellan medarbetare och andra företag, samtidigt som man får privilegiet att njuta och se nya platser i världen. På detta vis förenas nytta och nöje, vilket förbättrar hela erfarenheten och samtidigt ökar din lönsamhet och effektivitet. Akademikerresor hjälper dig att arrangera resan från början till slut, och ser till att erbjuda dig möjligheter och idéer för hur din gruppresa eller konferensresa ska bli så kostnadseffektiv och lyckad som möjligt. Med över 20 år i branschen garanterar vi en flexibel och hjälpsam service, och är alltid bara ett samtal ifrån.

Vi hjälper dig att arrangera egna grupp- och träningsresor


För gym, idrottsklubbar, föreningar, yogastudios, Personliga tränare, hälso- och kostrådgivare, yogainstruktör eller liknande inom träning och hälsa

Vill du ordna en egen skräddarsydd gruppresa för kunder, medlemmar etc? Vi vet att många vill ordna egna tränings- eller hälsoresor men känner att tanken på att styra upp det med flyg, hotell och ta emot bokningar och betalningar gör det hela övermäktigt.

Det är här vi som resebyrå kommer in i bilden och hjälper dig att skräddarsy hela programmet och du bidrar själv med idéer och program. Tillsammans skapar vi därefter din skräddarsydda resa.
Vi hjälper er med allt från att hitta den perfekta platsen och hotellet, ett bra flyg, rätt typ av mat och passande aktiviteter på plats. Vi kan även ta emot bokningar och betalningar. Kort sagt så hjälper vi dig att skapa den perfekta resan för dig och dina medlemmar och kunder så att ni kan fokusera på det roliga på plats – programmet och träningen!

Som företag kan också du också ordna egna gruppresor, t ex hålla i utbildningar, certifieringar eller ordna resor i samband med mässor, egna intressen etc. Men vi kan även ordna resor inom:

- konferensresa

- utbildning/coaching/personlig utveckling

- träningsresa

- bootcamps inom alla möjliga områden inte bara träning

- mat, dryck, kostrådgivning, inredning, sport, vandring

- stil/färganalys/, karriärcoaching

Kontakta oss - att ordna en egen gruppresa är lätt om du arbetar med en professionell affärsresebyrå.


Läs mer om vår träningsresa till Portugal 2018

Varför Akademikerresor?

Flexibla lösningar

Vare sig du vill vistas i en storstad eller utanför så erbjuder vi massvis med förslag som passar just dina önskemål, preferenser och behov. Vi ser till att organisera allt i minsta lilla detalj, och ser till att du som företagare kan fokusera på din lönsamhet medan vi planerar in biljetter, boende, hemkomst, och övriga reserelaterade uppgifter. Tack vare våra partnerskap med Egencia Business Travel, Svenska Resebyråföreningen (SRF) och International Air Transport Association (IATA) innebär detta att vi kan erbjuda större möjligheter till bättre priser. Våra experter här på Akademikerresor kan erbjuda dig personlig service och hjälpa dig att hitta den perfekta resan, men naturligtvis kan du även boka själv online tack vare vårt bokningsformulär. Dessutom ser vi till att gruppresan och konferensresan är så flexibel som möjligt då förändringar utav scheman, möten eller plats kan ske. Kontakta Akademikerresor idag så tar vi hand om dig och din organisation.Bättre upplevelser

Vi på Akademikerresor har skräddarsytt gruppresor och konferensresor för alla tänkbara evenemang, kick-offer och upplevelser. Vi ser till att resen passar just er, så att ni kan fokusera på själva resan och inte planerandet. Storstäder? Strandliv? Eventbaserade äventyr? Vad du än söker så kommer vi fram med en smart, smidig och kostnadseffektiv lösning. Kontakta oss redan idag för att komma igång! Välkommen till Akademikerresor!

BOKA DIREKT