Affärsresa & Kongressresa

Affärsresa & Kongressresa

Akademikerresor hjälper dig att resa smart, så att du som firma eller privatperson kan fokusera på det som utvecklar din verksamhet. Genom affärsresor och kongressresor ökar dina möjligheter för att kunna växa, få nya idéer samt få potentiella samarbeten med andra firmor över hela världen. Men för att inte planeringen eller resorna ska bli onödigt tidskrävande eller dyra så behövs experter inom området med lång erfarenhet som kan hitta effektiva lösningar som underlättar hela reseprocessen.

Dessutom måste planeringen vara flexibel för förändringar ifall ändraringar utav scheman, möten eller plats skulle ske. Akademikerresor har över 20 års erfarenhet inom affärsresor och kongressresor, vilket garanterar en lyckad och effektiv reselösning. Kort sagt, vi ser till att du är på rätt plats och tidpunkt för den rätta kostnaden. Detta möjliggör att du kan fokusera helhjärtat på dem uppdrag och projekt som driver din lönsamhet framåt. Hos Akademikerresor är din organisations bästa vår prioritet.

Varför Akademikerresor?

Samarbeten och möjligheter

Vi har ett globalt partnerskap med Egencia Business Travel, Svenska Resebyråföreningen (SRF) och International Air Transport Association (IATA), vilket innebär attraktiva priser och större möjligheter. Våra medarbetare kan erbjuda dig personlig rådgivning och effektiva lösningar som går hand i hand med er resepolicy, önskemål och unika behov, och för dig som vill boka online själv kan detta enkelt göras via vårt självbokningsformulär. Fyll bara i dina önskemål och preferenser så återkommer vårt team med det effektivaste, smidigaste och mest prisvärda förslagen. Tillsammans med dig ser vi till att din affärsresa eller kongressresa blir en succé!Mer produktiva resor

Akademikerresor planerar och övervakar hela resan från början gällande bokningar till avslut av faktureringar. Genom detta ser vi till att 1. allt går enligt planerna, 2. förmågan att åtgärda förändringar ifall detta skulle ske, och 3. ser till att resekostnaden hålls nere. För ditt företag är varje resa en investering i både tid och pengar, och för att du ska få ut mest utav affärsresan eller kongressresan krävs en smart planering. Dessutom leder detta till ökad trygghet för dig som resenär, då vi har överseende över dina uppgjorda planer samt eventuella medarbetare.

BOKA DIREKT