Maxa dina dagar i Almedalen med vårt Almedalspaket – flyg + hotell 2 dagar

Akademikerresor har fått ny ägare
28 January, 2019
Vi hjälper din organisation att ta fram en Mötes- och Resepolicy
12 March, 2019

Almedalen 2019

Nu har du chansen att maxa ditt deltagande de första dagarna av Almedalsveckan och vara med på det mesta under två heldagar och två hela kvällar. Ett optimalt paket för dig som vill få ut så mycket som möjligt av ditt deltagande. Det här passar för dig som t ex ska närvara eller tala på vissa events, seminarier, träffa kunder och inte kan eller vill stanna hela veckan. Passar även dig som har ett företag som t ex har en inhyrd talare som ska närvara under en kortare tid i Almedalen.

Läs mer om Almedalspaketet och hur du bokar paketet här

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BOKA DIREKT