Akademikerresor har fått ny ägare

Tips om visumansökningar och pass för affärsresor utomlands
7 December, 2018
Maxa dina dagar i Almedalen med vårt Almedalspaket – flyg + hotell 2 dagar
22 February, 2019

BIG Travel har förvärat Akademikerresor

BIG TRAVEL KÖPER AKADEMIKERRESOR

Akademikerresor är mycket positiva till sin nya ägare BIG Travel som är en av Sveriges största resebyråkedjor. De är verksamma inom tre affärsområden: Affärsresor, Privatresor samt Grupp & Konferensresor

Big Travel har flera resebyråer runt om i Norden, medlem av SRF, Svenska Resebyråföreningen, IATA-ackrediterade och ISO certifierade. Ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet och genom sitt medlemskap i Svenskt Näringsliv och Almega Tjänsteföretagen kollektivanslutna.

För Akademikerresor innebär detta “business as usual” för dig som kund. Vi erbjuder samma personliga service gällande affärsresor och skräddarsydda grupp-och konferensresor till våra kunder som vi alltid har gjort och uppskattats för.

Läs hela pressreleasen på BIG Travels hemsida här

Med vänlig hälsning Lena Mägiste, VD Akademikerresor

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BOKA DIREKT