Tips om visumansökningar och pass för affärsresor utomlands

5 effektiva övningar för träning på resan
5 December, 2018
Akademikerresor har fått ny ägare
28 January, 2019

Pass och visum utomlands

När din affärsresa går till ett land utanför EU behöver du oftast ett visum. Vilka visumregler som gäller kan du alltid kolla upp på respektive lands ambassads webbplats. Fast lättast är det att be oss på resebyrån undersöka om du behöver visum i samband med att vi bokar din flygbiljett. Det är också viktigt att du har ett giltigt pass. Vi ger dig några konkreta tips kring visum- och passregler och hur du förbereder dig bäst och smartast och har koll på dessa saker när du reser utomlands. Läs mer om pass och visum i affärsresebloggen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BOKA DIREKT