Sista minuten träningsresa till Portugal 7-11 november 2018

Vi söker en ny kollega- är du vår nya affärsresekonsult?
11 July, 2018
Boka julbord till ditt företag
29 October, 2018

Träningsresa Portugal med Akademikerresor

Sista minuten på Akademikerresors träningsresa till Portugal

Sista minuten – boka någon av de 4 sista platserna!

Bokas senast 14 oktober, priset är sek 7995 pp i delat dubbelrum.

Följ med på vår träningsresa till Portugal där vi varvar träning med föreläsningar. Vi riktar oss främst till kvinnor i olika åldrar – allt från nybörjare till vältränade. Upplägget är enkelt och program och träning anpassas helt till varje individs förutsättningar, behov och mål. Vi reser i en liten grupp (max 20 pers) för att det ska bli så personligt som möjligt.

Vi bor vid stranden i Cascais/Estoril som har ett behagligt klimat året runt och ligger bara ett stenkast till huvudstaden Lissabon med massor att uppleva! På programmet står utomhusträning på den härliga sandstranden med vår medföljande PT Mattias Mägiste parallellt med föreläsningar inom kost- och hälsa med vår föreläsare Ewa Meurk från Elitista. Alla kan delta oavsett träningsvana och utöver träningsprogrammet har du även möjlighet att boka flera individuella PT-pass och massagebehandlingar.

Läs mer om programmet här: http://akademikerresor.se/traningsresor-2018/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BOKA DIREKT