Vi söker en ny kollega- är du vår nya affärsresekonsult?

Sommaröppettider på telefonen mellan 11 juni-10 augusti
11 June, 2018
Sista minuten träningsresa till Portugal 7-11 november 2018
11 October, 2018

Vill du bli Akademikerresors nya affärsresekonsult med start i augusti?

Vi växer och nu söker vi en till affärsresekonsult med mycket goda kunskaper i Amadeus samt Linkonline. Vi arbetar även i verktyget Lyyti med deltagarhantering för  event och faktureringsprogrammet Antares så har du erfarenhet av det är det meriterande. Som affärsreseskonsult älskar du att ge kunder service och support via telefon och mejl till många olika typer av företag när det gäller affärsresor, gruppresor, konferenser och kickoffer. Vi skräddarsyr också gruppresor till olika företag och företagare så här kan det handla om allt mellan vin-, tränings-, yoga – och utbildningsresor.

Vi är ett litet gäng som arbetar nära varandra och tillsammans så det är viktigt att du gillar att arbeta i team, är positiv och samtidigt har en driven personlighet. Hos oss blir du en personlig resekonsult med nära och tät kontakt med våra kunder och du gör allt från ax till limpa, allt från bokning av affärsresor och konferenser till fakturering.

Vi satsar stort på extern digital marknadsföring så besök gärna våra sociala mediekanaler för att få en uppfattning vilken typ av verksamhet vi driver och vilka typer av tjänster vi erbjuder. Vi har en hög tillväxttakt och för rätt person finns möjlighet till utveckling tillsammans med företaget och kollegor.

Tjänsten är på heltid med start i augusti och arbetstiden är måndag-fredag.

Maila din ansökan till VD Lena Mägiste
lena.magiste@akademikerresor.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BOKA DIREKT